Vallje Kreativt med mat

2018-01-03
Vi söker dig som är samisk företagare till att delta under Staare 2018. Från torsdag 8 februari till lördag 10 februari bygger Ávki upp en företagsby på Stortorget i Östersund i samband med festivalveckan.

 

Här har du möjlighet att visa fram dina produkter eller tjänster. Företagsbyn erbjuder besökarna möjligheten att uppleva samisk mat, hantverk och företagsamhet. Det kommer även att skapas evenemang särskilt för deltagande företag under veckan, bland annat för att öka möjligheter för samarbeten och affärer mellan de samiska företag och andra entreprenörer.

 

All information kommer löpande på Facebook och på Staare 2018 hemsida samt i nyhetsbrevet. Det är gratis att delta som utställare i företagsbyn. Anmälan släpps 8 januari, så håll öga med din inkorg.

 

Projektledare för Ávkis företagsby är Daniel Kåven. Han har jobbat med företagskontakter och sponsring för Staare 2018 sedan i november och håller i tekniska it-frågor. Daniel har sina rötter i Nordkap. Han är en engagerad och social person med stort intresse för utveckling och samarbeten och brinner för att lyfta fram samiska företag och samarbeten. Du når honom på daniel@avki.se samt telefon 070-606 31 90.

 

Projektet finansieras av Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling.