Storytelling

2018-05-21
En bra berättelse är ett svårslaget kommunikations- och marknadsföringsverktyg. Se nyttan med storytelling och vad berättelser och historier kan ge! Men kom först på kurs på Vallje - Utvecklingsnod Sápmi och Piteå Science Park/Go Business Incubator.

 

Tisdag 29:e maj på Vallje och Piteå Science Park bjuder vi på föreläsning där du  kan se hur bra berättelser kan stärka en företagskultur och skapa samsyn inom en organisation. Kursen går på distans med deltagare från Piteå och Gällivare. Klicka här så får du fram en inbjudan i PDF.

 

Gabriella Fäldt är gurun inom storytelling som ska leda oss genom workshopen. Gabriella är copywriter och PR-strateg på brand experience-byrån Yellon, med erfarenhet från både reklam- och tidningsvärlden. Hon har jobbat som redaktör och reporter, bloggat på Resumé och hållit högskolekurser i kreativt skrivande och storytelling. Några uppdragsgivare genom åren: 3M/Peltor, Carl Malmsten, Barnforskningen vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Jönköping University, HSB, Svenska Möten och Sveriges Radio.